In zijn woning in Woensel is zondag om 22.30 uur een 41-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man zou eerder op de avond op de Eisenhowerlaan met zijn auto ingereden zijn op een 25-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Tilburg.

De Tilburgers reden met hun auto over de Eisenhowerlaan. Zij wilden de auto die voor hen reed passeren maar de bestuurder daarvan stuurde ook naar links. Daarna wilden ze de auto rechts passeren maar de bestuurder ging ook naar rechts. Daarna ging de voorste auto slingerend over de weg zodat de Tilburgers niet konden passeren.

Bij een verkeerslicht moesten beide bestuurders stoppen. De bestuurder van de voorste auto reed zijn auto tot vlak tegen de auto van de Tilburgers. Toen de Tilburgse vrouw uitstapte reed de ander achteruit en reed op haar in. De auto raakte haar been en hun auto. Ook reed hij in op de Tilburger die ook uitgestapt was. Hij kon op tijd wegspringen. Zijn auto werd wel weer geraakt. Daarna reed de ander door. Via het kenteken werd de bestuurder opgespoord en aangehouden. Hij is ingesloten. Hem wordt poging doodslag ten laste gelegd.

Bron:Politie Brabant Zuid-Oost