Er zijn extra maatregelen genomen om de verkeersoverlast tegen te gaan die wordt veroorzaakt door de afsluiting van een gedeelte van de John F. Kennedylaan. Door wegwerkzaamheden is het stuk tussen de rondweg en de Orpheuslaan in de rijrichting Son nog tot medio augustus afgesloten. Veel automobilisten zijn de afgelopen dagen over de Ds.

Theodor Fliednerstraat gaan rijden om die afsluiting te omzeilen, waardoor het daar erg druk werd. En daar had met name het MMC Eindhoven veel last van. Zo werd het voor ambulances erg lastig om het ziekenhuis te kunnen bereiken. Daarom is sinds donderdagochtend een parkeerverbod aan beide kanten van de weg van kracht.

Bovendien wordt in de avondspits de ventweg van de Onze Lieve Vrouwestraat afgesloten, zodat de Ds. Theodor Fliednerstraat vanaf die kant niet meer ingereden kan worden. Die matregelen zijn met borden aangegeven. Donderdag overdag heeft de politie gecontroleerd en enkele tientallen overtreders een bekeuring gegeven. De maatregelen blijven van kracht zolang de wegwerkzaamheden aan de John F. Kennedy duren.

Bron: Politie Brabant Zuid-Oost