Een 52-jarige man uit Elburg in vrijdagochtend 3/2 in het kantoor van een bedrijf aan de Uiterwaardenstraat in Elburg overvallen en mishandeld. De man is met diverse verwondingen vervoerd naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle, waar hij werd opgenomen.

Het incident vond plaats tussen 06.30 en 07.00 uur. De Elburger was als werknemer van een bedrijf in landbouwwerktuigen nog maar net op zijn werk gearriveerd, toen enkele mannen het pand binnen kwamen en de man mishandelden. Het slachtoffer zag kans naar buiten te vluchten en met zijn auto weg te rijden. Hij meldde zich vervolgens bij zijn huisarts en is vandaar per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn portemonnee is spoorloos. Uit het bedrijf wordt voorzover nu bekend niets vermist.
De politie heeft de zaak in onderzoek en is naast een technisch onderzoek ook een buurtonderzoek gestart. De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagochtend vroeg op de Uiterwaardenstraat of omgeving iets bijzonders hebben gezien, waaronder mogelijk een auto met daarin meerdere personen. De getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844.
 
bron:Politie Noord en Oost Gelderland