Enige tijd geleden heeft een onafhankelijk consumententestpanel twee elektrische fietsen van Halfords gedurende 10 dagen in de dagelijkse praktijk getest. De testers waren in de eerste plaats enthousiast over elektrisch fietsen en gaven beide testfietsen een hoge waardering. Maak zelf ook een proefrit op de Halfords demodagen op 5 & 6 juni en profiteer van een eenmalige korting!

Union Switch elektrische fiets maakt status waar
De Union Switch (http://www.proefrit.halfords.nl/website/union-switch.htm) werd door het testpanel geprezen vanwege de comfortabele lage instap à©à©n van de testers met een beperkte kniefunctie was hier zeer tevreden over en voor de optimale trapondersteuning. ´Fietsen heuvel-op en met wind tegen was nog nooit zo gemakkelijk‘˜, was het commentaar van de testers. Algemeen beeld is dat de fiets qua voortstuwing precies dà­e ondersteuning geeft die nodig is. Ook wie lichamelijk minder fit is kan met de Union Switch goed uit de voeten en blijft toch in beweging. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2 maakte de Switch bij het onafhankelijke testpanel zijn reputatie van betaalbare topkwaliteit voor een scherpe prijs helemaal waar. Ook in de test van de Telegraaf behaalde de Union Switch de hoogste positie. Hij is vergelijkbaar met de andere A-merken, maar is voordeliger.

Sterke nieuwkomer op de markt: Halfords-merk Cumberland
Nieuw op de markt is de Cumberland elektrische fiets, een eigen merk van Halfords. De Cumberland werd door het testpanel als zeer positief ervaren en viel op door de gunstige prijs en goede ondersteuning. Ook de Cumberland werd met een ruime voldoende beoordeeld! De Cumberland
(http://www.proefrit.halfords.nl/website/cumberland-connect.htm) is een eigen merk van Halfords en is een fiets met hoogwaardige onderdelen. Zowel voor de Cumberland als voor de Union Switch geldt dat de accu uiterst gemakkelijk kan worden opgeladen. Ze zijn bij beide fietsen los te koppelen en kunnen thuis gewoon in het stopcontact worden opgeladen. Gemakkelijker kan haast niet.

Elektrisch fietsen heeft de toekomst
Elektrisch fietsen is de trend van tegenwoordig. Het is comfortabel, stil, milieubewust en relaxed. Halfords beantwoordt aan die ontwikkeling en zet in op ´groene mobiliteit‘˜. Er is volop keuze uit veel
modellen elektrische fietsen, in verschillende prijsklassen. Op dit moment biedt Halfords de scherpgeprijsde Cumberland, zeg maar het huismerk, en de bewezen topper onder de e-bikes (http://www.proefrit.halfords.nl/website/elektrischfietsen.htm), de Union Switch. Wie bij Halfords een elektrische fiets koopt, krijgt daar gratis een verzekering voor de eerste drie maanden bij. De oude fiets kan overigens altijd voor een goede prijs worden ingeruild.

Zelf gratis een elektrische fiets testen?
Halfords kiest voor groene mobiliteit. Daarom stelt zij consumenten in staat om zelf een elektrische fiets uitgebreid te testen. Iedereen kan geheel vrijblijvend en gratis een proefrit boeken op www.proefrit.halfords.nl (of bel 0318-583318). Dit kan ook bij een winkel in de buurt. Kom tijdens de Demodagen (5 & 6 juni) naar een Halfords filiaal, maak een gratis proefrit en profiteer eenmalig van maarliefst €100,- korting op de Cumberland connect!

Kijk voor meer informatie over elektrische fietsen op www.proefrit.halfords.nl.