Met de introductie van LEANFORMS op de Nederlandse markt komt het eenduidig vastleggen van informatie, acties of afspraken binnen handbereik van elke MKB onderneming.
Met LEANFORMS maakt U binnen een handomdraai elektronische formulieren, volledig afgestemd op de manier van werken in Uw onderneming. Met deze formulieren leggen U en Uw medewerkers alle informatie op een centrale plaats vast zodat ze eenvoudig terug zijn te vinden. Door gebruik te maken van de krachtige rapportagemogelijkheden heeft iedereen een actueel overzicht van de status. Nog nooit was het zo simpel om bijvoorbeeld het overzicht van offertes inzichtelijk te maken, inspectielijsten op te stellen of klantenklachten te registrerenà¢â‚¬¦.Welk formulier U ook gebruikt ,met LEANFORMS kunt U het digitaliseren.
Tijd besparen? Laat U mobiele medewerker onderweg het formulier invullen en U bent direct op de hoogte op het kantoor!
LEANFORMS is uniek en ontwikkeld vanuit de praktijk voor de praktijk en is de nieuwe manier om al uw bedrijfsactiviteiten op een krachtige manier te ondersteunen en tegelijkertijd de gegevens in een digitaal archief op te slaan.
Meer weten over de mogelijkheden voor Uw bedrijf, maak dan een vrijblijvende afspraak voor een demonstratie. U kunt ons bereiken via onderstaande mogelijkheden. Speciaal voor de WK belonen wij Uw uitnodiging met een passend geschenk, zorg dat U aan de bal blijft!