Emmen – Politie houdt daders aanDe politie heeft een onderzoek naar diefstal positief afgerond. In totaal zijn vijf minderjarigen en twee volwassen gehoord. Vier zaken werd hiermee opgelost. Het balletje kwam aan het rollen na de aangifte van diefstal in een kantoor in de wijk Angelslo in de nacht van 31 mei op 01 juni. Hiervoor werd een 15-jarige jongen uit Emmen aangehouden.

Tijdens het onderzoek bleek dat de jongen betrokken was bij meerdere diefstallen. Bij een zoeking werden goederen uit een sporthal aangetroffen. Daarop werden nog vier andere jongeren uit Emmen aangehouden in de leeftijd 14, 15 en 16 jaar. Zij bekenden de diefstallen uit een sporthal, een school en bij een voetbalvereniging. Daarbij hadden zij onder andere computers, sportkleding en snoepgoed gestolen. In deze zaak zijn ook twee helers aangehouden, een 20-jarige vrouw en een 44 jarige man uit Emmen.

Totale waarde van de gestolen goederen was zo´n â?¬7000,-. De schade die zij veroorzaakten wordt geschat op â?¬2000,-. De 44-jarige man, de 15-jarige jongen en een 14-jarige jongen werden in verzekering gesteld

Bron: Politie DrentheComments are closed.
%d bloggers liken dit: