Enigma payments, Edmond R&D en Notadigitaal voegen zich bij platform elfa

Arnhem, 25 maart 2008 - Platform ELFA, het Nederlandse kennis- en informatieplatform over elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking, verwelkomt drie deelnemers. Hiermee breidt het deelnemersbestand van het samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich nog verder uit. Er ontstaat steeds meer aandacht voor e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking sinds het Haagse besluit om elektronisch factureren vorm- en middelvrij te verklaren.

Enigma Payments Consulting uit Zeist is een onafhankelijk adviesbureau met als doel organisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van hun betalingsverkeer en financiële processen. Notadigitaal is het digitale kennisplatform van Codast, gespecialiseerde businesspartner en ICT-dienstverlener op het gebied van Document Process Management en de Standaard Digitale Nota. Bedrijven kunnen via dit kennisplatform informatie krijgen over hoe ze de overgang naar elektronisch factureren zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.
Edmond Document Solutions ontwikkelt en levert een serie unieke producten voor opmaak en nabewerking van documenten. Deze producten stellen bedrijven in staat om het proces van opmaak, archivering, print en verzending van documenten te optimaliseren.

Platform ELFA
Platform ELFA bestaat uit meer dan veertig deelnemende organisaties en bedrijven, waaronder Billing Service Providers, factuurverzenders en andere. Daarnaast werkt het samen met partners zoals ECP.NL, publieke instellingen en branchevertegenwoordigers. De organisatie beschikt over kennis, ambitie en daadkracht om concrete resultaten neer te zetten en wil invulling geven aan haar ambitie en doelstelling om de toonaangevende vertegenwoordiger van dit onderwerp in Nederland te blijven. Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.
EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie over Platform ELFA kunt u contact opnemen met de heer Pieter Kwant. U kunt bellen naar 026-3214607 of mailen naar [email protected]

Platform Elektronisch Factureren

Westervoortsedijk 50

6827 AT ARNHEM
www.platformelfa.nl

[email protected]