Veenendaal, 7 juli 2008Eric van Holland (40) is gestart als Manager Sourcing Volume Services bij Kender Thijssen. Deze aanstelling is de tweede in korte tijd binnen het team Sourcing, waarmee wordt voldaan aan de groeiende behoefte van servicedienstverlening binnen complexe ICT-omgevingen. Van Holland gaat zich in zijn nieuwe functie richten op de aansturing van het technisch centrum, de field engineers en de logistieke processen binnen Kender Thijssen.

Voordat Van Holland in dienst trad bij Kender Thijssen was hij verantwoordelijk voor de ICT-omgeving van de tien vestigingen van Schoeman Groep B.V. Tevens is hij als senior consultant werkzaam geweest voor Ambulancezorg Nederland en als ICT-specialist bij de ABM AMRO.

 

“Aangenaam professioneel, de slogan van Kender Thijssen, geeft bondig weer waarom de organisatie voor mij een aantrekkelijke partij is”, aldus Eric van Holland. “Aangenaam staat voor een aanpak waarin open en directe communicatie met de klant centraal staat, wat kenmerkend is voor Kender Thijssen. Professionaliteit komt naar voren door adequate en snelle service te verlenen op basis van heldere afspraken en duidelijke SLA’s.”

-------------------------------

Noot voor de redactie

Er is een foto op hoge resolutie beschikbaar van Eric van Holland, Manager Sourcing bij Kender Thijssen.

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 49 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Marianne van Barneveld
[email protected]
035-582 27 30