Persbericht

 

Een Ervaring of beoordeling is een evaluatie van een publicatie, product, dienst of bedrijf. Op Ervaringen Met worden webshop ervaringen gedeeld. Ervaringen & Beoordelingen vindt je vaak online. Zoals bij een film (bijvoorbeeld een filmrecensie), video game, muzikale compositie (muziek recensie van een samenstelling of opname), boek (boek recensie).

 

v\:* {behavior:url(#default#VML);}
o\:* {behavior:url(#default#VML);}
w\:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}

 

Wat zijn Ervaringen?

 

Naast een kritische evaluatie, kan de auteur van de beoordeling van het werk vaak een score toekennen. Een compilatie van beoordelingen kan een gemiddelde beoordeling worden genoemd worden.

In de wetenschappelijke literatuur, zijn veel overzichtsartikelen te vinden, bijvoorbeeld een categorie van wetenschappelijke bundels, die een synthese van het onderzoek over een onderwerp vormen op dat moment in de tijd. Een compilatie van deze beoordelingen vormt de kern van een 'secundair' wetenschappelijke tijdschrift, met voorbeelden zoals Annual Reviews, de Nature Reviews reeks tijdschriften en Trends. Een peer review is het proces waarbij wetenschappers beoordelen of het werk van hun collega's, dat is ingediend voor publicatie in de wetenschappelijke literatuur goed is. Een software review is ook een vorm van peer review.

De beste websites voor ervaringen met webshops?

Een consumenten beoordeling verwijst naar een recensie geschreven door de eigenaar van een product of de gebruiker van een dienst die over voldoende ervaring beschikt om commentaar te leveren. Deze ervaringen hebben vaak betrekking op de betrouwbaarheid en of het product of de dienst zijn beloften nakomt. Veel mensen zijn wel bekend met product reviews. Twee goede reviewsites zijn: Ervaringenmet.nl en Consuwijzer.nl. U kunt op deze sites een webshop beoordelen. De Redcoon ervaringen op Ervaringenmet.nl zijn erg betrouwbaar. Product reviews kunnen afzonderlijk worden gedaan, of als een vergelijking met soortgelijke producten. Een expert review verwijst meestal naar een recensie geschreven door iemand die iets heeft getest om te bepalen welke de beste prijs-kwaliteitverhouding etc. heeft. Een gekochte beoordeling is het geval waar de eigenaar (meestal een bedrijf) van een nieuw product betaalt om een review voor zijn product te verkrijgen.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform