Persbericht

Persbericht

Amsterdam, 28 april 2013

De taalreisorganisatie ESL heeft een nieuwe prijsvraag in het leven opgeroepen. Ditmaal kan men een geheel verzorgde cursus naar Noosa in Australië winnen.

Het betreft een reis van twee weken naar de Sunshine Coast voor twee personen. De gelukkige winnaar maakt kans op twee gratis vliegtickets, twee gratis cursussen Engels en een excursie voor twee personen naar het prachtige Fraser Island.

Om kans te maken op deze prijs, moet men de Facebook pagina van ESL taalreizen ‘˜liken’ en vervolgens drie vragen correct beantwoorden. De vragen gaan over de bestemming zowel als de Engelse taal, waarbij de nadruk ligt op het Australische dialect.

Voor mensen die geen Facebook account hebben kunnen deelnemen via de website van ESL taalreizen. Zij moeten zich wel eerst registreren op de website alvorens de vragen te kunnen beantwoorden.

Deze vragen sluiten goed aan bij de cursus Engels in Australië.  Deze beginnerscursus zal zich vooral toeleggen tot de Engelse taal zoals wij deze leren op school. Daarnaast zal ook enige aandacht besteed worden aan de Australische cultuur. Dit maakt het niet alleen leuker om Engels te leren maar het maakt het ook gemakkelijker vriendschappen te sluiten en beter te integreren in de Australische samenleving. Dit komt vooral van pas tijdens excursies en naschoolse activiteiten.

Het is bijvoorbeeld mogelijk de cursus te verlengen en/of een extra cursus surfen toe te voegen  aan deze prijs. Dit is echter voor eigen rekening en moet zelfstandig geregeld worden. Wel is een excursie naar Fraser Island, de meeste bekende attractie van de Sunshine Coast, inbegrepen in de prijs.

De winnaars zullen verblijven bij een gastgezin en moeten dus wel  een sociale en open instelling hebben. Het kan namelijk zo zijn dat er verwacht word dat men zelfstandig voor vervoer en eten zorgt.

De competitie staat open van 6 tot mei tot 31 juli 2013 en deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn. De winnaar zal binnen 7 dagen na deadline bekend gemaakt worden en hij of zij kan vervolgens de reis boeken tot Augustus 2014. Bezoek de website van ESL Taareizen voor de prijsvraag zowel als de deelnemingsvoorwaarden.

  

-Einde Persbericht-Ԭ

 

ESL taalreizen verzorgd al vijftien jaar taalreizen in twintig verschillende talen. De van origine Zwitserse organisatie won twee maal op rij de prestigieuze LTM Star Award voor uitstekend ondernemerschap. Jaarlijks kiezen maar liefst honderden mensen voor taalreizen Engels met ESL. Deze taal word in maar liefst 11 verschillende landen verzorgd, waaronder Australië en Engeland. Interesse? Volg deze link voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijsvraag. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform