Tilburg, 28 juni 2010 - De grootste online growshop van Europa EUGrowshop.eu heeft een nieuw soort schakelbord op de markt gebracht. Deze zijn uitgerust met onder andere fluisterstille relais.

Fluisterstil
EU Growshop hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Dit blijkt ook weer uit haar nieuwe innovatie op het gebied van schakelborden. De nieuwste schakelborden zijn optioneel uitgerust met fluisterstille relais. Deze zijn, ten opzichte van de conventionele voorganger, zeer geluidsarm bij het schakelen doordat de relais niet meer klikken.

Duurzaamheid
Een ander voordeel van het fluisterstille relais is dat het relais veel duurzamer is. Dit heeft als voornaamste reden dat het relais in een gesloten behuizing geplaatst is, waardoor er geen stof meer wordt aangetrokken. Dit voorkomt dat het relais na verloop van tijd gaat brommen.

Schakelbord configurator
Sinds de lancering van de nieuwe website van EU Growshop is het mogelijk een eigen schakelbord online te configureren. Er is dan de keuze uit de versies Budget en De Luxe voor 4 tot 100 lampen. Ook kan men kiezen voor onder andere aansluitingen voor kachels en continue. Andere opties zijn vertragers, anti detectie, thermische beveiliging en aardlek.

Over EU Growshop - Eugrowshop.eu
EU Growshop is de grootste online growshop van Europa! Bij EU Growshop Europe besteld u veilig en snel. Of u nu een kweektent zoekt of verlichting, bij EU Growshop Europe heeft u gegarandeerd de laagste prijs! Vindt u hetzelfde artikel ergens anders goedkoper, dan krijgt u het bij ons voor dezelfde prijs plus een extra korting! Ons vriendelijk personeel van onder andere de verkoopafdeling helpt u graag met uw vragen. Meer informatie kunt u ook vinden op onze website EU Growshop.