Polsbandjes.eu is een nieuwe website die is opgericht door Euro Events, marktleider binnen evenementbenodigdheden. Deze website is gelanceerd omdat Euro Events een toenemende behoefte heeft geconstateerd bij klanten om zelf een polsbandje online te ontwerpen.

De wens van klanten
Euro Events komt met deze website tegemoet aan de wens van klanten om Tyvek bandjes snel, simpel en voordelig te bestellen. Niet alleen klanten hebben echter baat bij deze oplossing. Door steeds strengere controles zijn organisatoren van evenementen steeds vaker genoodzaakt onderscheid te maken in bijvoorbeeld leeftijden. Euro Events heeft de ervaring dat de polsbandjes veelal een sluitpost zijn en op het laatste moment besteld worden, terwijl het belang van de polsbandjes wel erg groot is in verband met bijvoorbeeld de veiligheid tijdens een evenement. Euro Events speelt hierop in door het lanceren van de nieuwe website polsbandjes.eu. Bestellingen via deze website zijn gemakkelijk en snel te plaatsen, en door de nieuwe en speciale functie waarbij tijdens de bestelling door de klant zelf een ontwerp gemaakt kan worden scheelt dit ook in de ontwerpkosten. De klant kiest het basis bandje op de website. Vervolgens bouwt hij zijn persoonlijke Tyvek bandje zelf volledig op. Eigen unieke polsbandjes naar eigen ontwerp hoeven niet duur te zijn. Polsbandjes.eu levert snel, vertrouwd en voordelig. De polsbandjes zijn al in 1 àƒ  2 werkdagen leverbaar.

Tyvek polsbandjes
Tyvek polsbandjes zijn de goedkope oplossing om polsbandjes aan te schaffen voor een evenement om bijvoorbeeld toegang te geven, groepen te onderscheiden of leeftijdsgroepen te scheiden. Door deze manier van scheiden houden de organisatoren een goed overzicht en kan bijvoorbeeld barpersoneel zich niet snel vergissen in de legale leeftijd voor bijvoorbeeld alcohol. Het is barpersoneel immers niet toegestaan om alcoholische dranken aan minderjarigen te schenken. Het barpersoneel kan aan de hand van de bij entree toegewezen polsbandjes bepalen of een persoon wel of geen alcoholische dranken mag bestellen. Tyvek polsbandjes voelen aan als papier maar hebben de sterkte van nylon. Het dragen van deze polsbandjes is haast onmerkbaar. Tyvek reageert niet met de huid; ook niet in combinatie met zweet, alcohol en ander vocht.

Euro Events
Euro Events bestaat sinds 2001. De grondige basis die dit bedrijf met vestigingen in Duiven en Rijsbergen heeft, is opgedaan in de evenementensector. Daardoor weet Euro Events precies waar producten als polsbandjes aan moeten voldoen. De 15 enthousiaste medewerkers en de eigen drukkerij maken de levering van de Tyvek polsband op maat voor de volle 100% mogelijk.

De kennis die Euro Events door de jaren heen heeft opgedaan, komt ook prima van pas bij het geven van gericht advies. Voor elk evenement hebben wij de juiste polsband.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.polsbandjes.eu, telefonisch kunt u ons bereiken op telefoonnummer 026-3190740, of per email op [email protected]