(Persbericht) Nominatie bevestiging van aanhoudende groei

Utrecht, 19 september 2011 Eurofiber is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50, een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België.

à¢â‚¬Å“We zijn trots op onze nominatie voor de Deloitte Technology Fast50 2011. Het is een bevestiging van onze aanhoudende groei. Ook in de komende jaren blijven we daarin investeren. Zo zijn we onlangs gestart met de bouw van een regionaal datacenter in Utrecht, dat veilig onderdak biedt aan bedrijfskritische informatie en een ideale aanvulling vormt op onze glasvezelverbindingenà¢â‚¬, aldus Alex Goldblum, algemeen directeur van Eurofiber.

In 2009 werd Eurofiber ook al genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. In 2010 kwalificeerde het bedrijf zich voor de Deloitte EMEA Technology Fast500, de lijst van 500 snelst groeiende technologiebedrijven van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps en optische transmissiediensten over DWDM tot 400 Gbps. Aan de basis hiervan ligt een hoogwaardig en fijnmazig glasvezelnetwerk. Dit netwerk heeft momenteel een omvang van ruim 12.000 kilometer en wordt continu uitgebreid. Naast betrouwbare glasvezelverbindingen voor het transporteren van bedrijfskritische data, biedt Eurofiber ook de mogelijkheid om gegevens veilig op te slaan in zijn datacenter in Utrecht.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Zijn onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die ze op hun glasvezelverbindingen willen inzetten en de leveranciers van deze diensten. Ook voor de ontsluiting van gegevens in het datacenter kunnen ze iedere gewenste partij kiezen. Eurofiber biedt bovendien de flexibiliteit om de bandbreedte van verbindingen op ieder moment te verhogen. Voor meer informatie: www.eurofiber.nl

NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: