(Persbericht) Sterke bedrijfsprestaties à©n sterk imago

Utrecht, 7 oktober 2011 In de ranglijst van de honderd krachtigste ict-bedrijven van Nederland met het beste imago, de Computable 100, stijgt Eurofiber dit jaar overall naar de 46e plaats. In 2010 stond de leverancier van glasvezelverbindingen nog op de 60e plaats. Zowel financieel gezien als qua imago doet Eurofiber het heel goed. In de financiële ranking ging het bedrijf ten opzichte van 2010 maar liefst van de 54e naar de 32e plaats. Wat betreft imago mag Eurofiber dit jaar een stijging van de 61e naar de 55e plek noteren.

à¢â‚¬Å“Onze ranking in de Computable 100 laat zien dat we een uitstekende zakenpartner, innovator en werkgever zijn, maar ook goede financiële prestaties leveren. Daar zijn we erg trots op. Zeker omdat we dit combineren met een snelle en aanhoudende groei. Ook in de komende jaren blijven we ons uiterste best doen om op alle vlakken goede resultaten te laten zienà¢â‚¬, aldus Alex Goldblum, algemeen directeur van Eurofiber.

Eurofiber werd onlangs nog als snel groeiend technologiebedrijf genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 2011. Het bedrijf speelt met veel succes in op de toenemende behoefte aan breedbandverbindingen op basis van een open netwerk. Dit netwerk laat gebruikers volledig vrij in de keuze van hun diensten en dienstenleveranciers.

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps en optische transmissiediensten over DWDM tot 400 Gbps. Aan de basis hiervan ligt een hoogwaardig en fijnmazig glasvezelnetwerk. Dit netwerk heeft momenteel een omvang van ruim 12.000 kilometer en wordt continu uitgebreid. Naast betrouwbare glasvezelverbindingen voor het transporteren van bedrijfskritische data, biedt Eurofiber ook de mogelijkheid om gegevens veilig op te slaan in zijn datacenter in Utrecht.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Zijn onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die ze op hun glasvezelverbindingen willen inzetten en de leveranciers van deze diensten. Ook voor de ontsluiting van gegevens in het datacenter kunnen ze iedere gewenste partij kiezen. Eurofiber biedt bovendien de flexibiliteit om de bandbreedte van verbindingen op ieder moment te verhogen. Voor meer informatie: www.eurofiber.nl

NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eurofiber
Clementine Witkamp
Tel. +31 (0)30 242 87 00
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]