(Persbericht) EuroFlorist zet wederom haar succesvolle fondsenwervingsmodel in ter ondersteuning van de getroffen bevolking in Pakistan

EuroFlorist geeft haar werknemers de mogelijkheid om op een eenvoudige manier het werk van het Rode Kruis in Pakistan te ondersteunen. Deze actie in navolging van de eerdere actie die in januari dit jaar door EuroFlorist werd georganiseerd ten bate van de getroffen bevolking in Haïti.

Door enkel het versturen van een email met daarin de tekst ´Help Pakistan‘˜ geven de werknemers EuroFlorist toestemming om EUR 10,- van hun eerstvolgende salaris af te schrijven. 100% van de opbrengst gaat naar het Rode Kruis, ter ondersteuning van hun werk in Pakistan.
Net als in januari, vindt EuroFlorist het belangrijk om zich ook als bedrijfsorganisatie in te zetten. EuroFlorist verdubbeld daarbij het bedrag dat door de werknemers wordt ingezameld. EuroFlorist gaat er vanuit dat het resultaat van afgelopen januari wordt geëvenaard.

- Wij staan voor onze initiële ambitie: we hopen dat andere bedrijven deze aanpak volgen. Als bedrijven wereldwijd dit fondsenwervingsmodel hanteren, kunnen we de grootste fondsenwerving ooit genereren, aldus Lars Hà¶glund, CEO EuroFlorist group.

Het EuroFlorist fondenwervingsmodel heeft sinds de start in januari veel aandacht gekregen, het bedrijf hoopt dan ook op een reactie van andere bedrijven.

- De markt waarin wij werken is emotioneel geladen, we helpen mensen om hun relaties te ontwikkelen met vrienden, familie en geliefden met dit streven is het ook belangrijk om de minder bedeelden niet te vergeten. Doen wat we kunnen voor deze mensen voelt als een natuurlijke handeling, zegt Lars Hà¶glund, CEO EuroFlorist group.

EuroFlorist daagt dan ook alle bedrijven uit om dit fondsenwervingsmodel over te nemen en zo de Pakistaanse bevolking te helpen.

Over EuroFlorist

EuroFlorist is in 1982 opgericht in Malmà¶, Zweden. De EuroFlorist Group is momenteel marktleider in de wereldwijde bezorging van bloemen met meer dan 10.000 aangesloten bloemisten. EuroFlorist is het toonaangevende onafhankelijke bedrijf in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Groot Brittanië en Zweden. EuroFlorist heeft sinds 1995 een website en is onderdeel van Teleflor International Ltd, een wereldwijd netwerk van meer dan 54.000 aangesloten bloemisten.