De Europese Public Relations Group (EPRG), een alliantie van Europese PR-bureaus voor de informatie- en communicatie-industrie (ICT), presenteert haar nieuwe website. Met deze nieuwe portal streeft de EPRG naar het bieden van een beter overzicht van de diensten van de groep en de versterking van de samenwerking binnen de groep. In een afgesloten login-gebied kunnen de aangesloten bureaus informatie bekijken en actuele informatie over projecten en activiteiten toevoegen. Dit niet-publieke deel functioneert ook als een blog die de snelheid en de intensiteit van de communicatie verbetert.

"Met dit nieuwe portaal willen we de transparantie van processen verbeteren, vooral wat betreft projecten waarbij meerdere internationale bureaus zijn betrokken. Op die manier profiteren internationale klanten beter van werkzaamheden op Europese schaal", zegt Ralf Riba, General Manager van Riba: BusinessTalk GmbH en president van de EPRG.

De EPRG
De EPRG werd in 2005 opgericht door Riba: BusinessTalk GmbH in Koblenz, Duitsland. De belangrijkste interesse van de groep is het bieden van een geconsolideerde Europese ondersteuning van klanten in de IT-en telecommunicatie-industrie. Alle EPRG bureaus zijn specialisten in communicatie en business development. Met de ontwikkeling en uitvoering van het EPRG Perskamer concept, een wereldwijd uniek platform dat informatie van de klanten onmiddellijk en efficiënt verspreidt onder journalisten, biedt de groep verdere differentiatie van andere PR-netwerken. De EPRG is vertegenwoordigd in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Tsjechië en Israël.

De EPRG Perskamer
De EPRG Perskamer is een onderdeel van zowel de basis- als uitgebreide servicebundels, een abonnementssysteem voor EPRG klanten. Het is een digitaal hulpmiddel om op een intelligente en doelgerichte manier persberichten aan de media te distribueren. Het biedt eenvoudige, maar geavanceerde zoekalgoritmen evenals nieuwsbrief- en RSS-functionaliteiten. In de vorm van een dashboard kunnen EPRG klanten de perskamer ook op hun eigen website laten draaien.
Bedrijven profiteren van een up-to-date persgedeelte zonder enige inspanning. De zichtbaarheid van de persberichten in Europa wordt gegarandeerd via het EPRG Perskamer netwerk.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie omtrent het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Frank D.P.M. Lether van Presstige Public Relations, de Nederlandse vertegenwoordiger van de EPRG, die via 033 245 00 70 bereikbaar is.

Bunschoten, 3 september 2009

Website: http://www.eprg.eu

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular