(Persbericht) Specialist in project- en changemanagement scherpt ambities aan

Geertruidenberg, 14 februari 2011 Move Beyond, specialist in project- en changemanagement, heeft Arthur Verweij (43) aangesteld als algemeen directeur. Verweij, afkomstig van Ordina, heeft meer dan twintig jaar ervaring jaar in de IT-consultancybranche. De nieuwe leidsman van Move Beyond heeft de taak om, samen met zakenpartner Bart Oomen (oud-algemeen directeur myBrand), de organisatie naar een hoger plan te tillen.

Verweij studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 1991 trad hij in dienst bij VNI Management Consultants. Hij klom er op van management consultant tot managing director. In 2001 stapte Verweij over naar Ordina, waar hij directiefuncties bij diverse werkmaatschappijen bekleedde. In 2007 werd hij directeur van de divisie Ordina Consulting. In die hoedanigheid gaf hij leiding aan negen werkmaatschappijen, met in totaal circa duizend medewerkers, en had hij zitting in de directie van Ordina Nederland.

Niets veranderd
à¢â‚¬Å“In de vele jaren die ik inmiddels in dit vak zit, heb ik moeten constateren dat grootschalige automatiseringstrajecten altijd misgaan op dezelfde aspecten. En dan doel ik niet op de techniek, maar wel op alles wat met organisatieverandering en bedrijfsprocessen te maken heeft - dus daar waar mensen in het spel zijn,à¢â‚¬ zegt Verweij. à¢â‚¬Å“Het frappante is dat er al die jaren eigenlijk niets veranderd is. Dat heeft me altijd geïntrigeerd. Daarom wilde ik graag eens aan de slag bij een bedrijf dat zich expliciet richt op juist die aspecten die projecten succesvol maken, een bedrijf dat het echt anders doet. Move Beyond bood mij die mogelijkheid.à¢â‚¬ Bovendien wilde hij graag ondernemer worden. à¢â‚¬Å“De afgelopen tien jaar was ik een van de raderen in het wiel van een grote, beursgenoteerde onderneming. Bij Move Beyond draag ik de integrale eindverantwoordelijkheid. En dat is exact waar ik aan toe was: een bedrijf runnen en in korte tijd op de kaart zetten.à¢â‚¬

Unieke propositie
Verweij benadrukt dat Move Beyond klanten iets bijzonders te bieden heeft. à¢â‚¬Å“Wij richten ons namelijk niet alleen op de techniek rond bedrijfsapplicaties, maar evenzeer op zaken als organisatieverandering en bedrijfsprocessen. Die drie aspecten pakken we in samenhang, dus integraal aan, want alleen dan kan de organisatie zijn businessdoelstellingen halen. Op die manier kunnen wij veranderingsprojecten met meer succes uitvoeren dan bedrijven die zich louter met ICT bezighouden. Daar komt nog bij dat we uitsluitend met senior consultants werken: ervaren mensen die dit soort projecten al ettelijke malen eerder hebben gerealiseerd. Die aandacht voor organisatieverandering en bedrijfsprocessen in combinatie met de senioriteit van onze medewerkers, dà¡t is onze kracht. Vandaar dat wij ons met recht kunnen positioneren als dà© specialist op het gebied van project- en changemanagement.à¢â‚¬ Hij ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. à¢â‚¬Å“Ik ben ervan overtuigd dat de vraag naar onze dienstverlening nog steeds groeiende is en dat wij dankzij onze unieke propositie onze marktpositie de komende jaren nog aanzienlijk kunnen versterken. Samen met een ervaren ondernemer als Bart Oomen gaat dat zeker lukken.à¢â‚¬

Over Move Beyond
Move Beyond, specialist in project- en changemanagement, biedt bedrijven professionele ondersteuning bij het realiseren van structurele veranderingen op het snijvlak van organisatie, bedrijfsprocessen en IT, waardoor zij hun slagkracht, concurrentievermogen en winstgevendheid blijvend kunnen verbeteren.

De senior professionals van Move Beyond beschikken over minimaal tien jaar relevante werkervaring wat complexe en ingrijpende IT-implementaties, reorganisaties en procesoptimalisaties betreft. Door hun brancheoverstijgende expertise kan Move Beyond gebruikmaken van ´best practices‘˜ uit verschillende sectoren. Hun geïntegreerde, pragmatische aanpak, waarin de bedrijfsdoelstellingen van de klant voorop staan, waarborgt een optimale communicatie en een succesvolle implementatie.

Tot het klantenportfolio van Move Beyond behoren toonaangevende organisaties zoals APG, Cofely, DHL, Dockwise, Flevoziekenhuis, Gazelle, Gispen, Linde, Reinier de Graaf Gasthuis, Stork, Talis en Yokogawa. De thuisbasis van de organisatie is gevestigd in Geertruidenberg.

Meer informatie over Move Beyond vindt u op www.movebeyond.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie neem contact op met onderstaande contactpersonen.

Move Beyond
Rutger Janiczak
Tel. +31 (0)162 - 571 536
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]