Om je klanten echt goed te bereiken heb je als winkel tegenwoordig een professionele webshop nodig. klanten oriënteren zich online en kiezen ervoor om producten via het internet te kopen. Als uw producten niet online te vinden zijn, mist u een grote groep potentiële klanten.

Voordelen webshop
Omdat uw webshop 365 dagen per jaar, 24 uur per dag geopend is, kunnen klanten uw aanbod bekijken wanneer ze tijd en zin hebben. Bovendien bent u vindbaar via zoekmachines. Ook klanten die u nog niet kennen, komen op deze manier bij u terecht. Een ander voordeel van een webwinkel is dat u overzichtelijk kunt zien op welke manier uw klanten u hebben gevonden en waarop ze hebben geklikt in de winkel. Door uw aanbod en uw strategie aan te passen op basis van deze gegevens, kunt u uw verkoop verder optimaliseren.

Een goede webshop?
Een professionele webwinkel ziet er betrouwbaar en overzichtelijk uit, zodat bezoekers van de webshop worden overgehaald om ook daadwerkelijk iets te kopen. Ook al staan er drie keurmerken op de website en zijn de gegevens netjes gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, de klant koopt niets wanneer de winkel er niet professioneel uitziet. Webshops besparen enorm op personeel, maar het is belangrijk dat de klant zich wel koning voelt. Een goede webshop biedt verschillende betaal- en contactmogelijkheden, verwerkt orders prompt en beantwoordt eventuele vragen zo snel en duidelijk mogelijk.

Een webshop kiezen
Het lijkt misschien of alle webshops technisch op dezelfde manier werken, maar dat is niet zo. Bij de keuze voor een bepaalde webshop gaat het niet alleen om de kosten die de aanschaf met zich meebrengt. Er moet ook rekening gehouden worden met de functionaliteit. Bijvoorbeeld hoe makkelijk het is om bestaande data te gebruiken. Is het mogelijk om gegevens uit Exact zonder extra handelingen over te zetten naar de webwinkel en andersom? Ook moet u letten op de extra's die worden geboden. Worden pakbonnen direct geprint? Is het mogelijk om de webshop in meerdere talen aan te bieden? Betaalt u misschien voor extra's waar u niets aan heeft?

De Exact webshop van PANGAEA: exact wat u zoekt
De Exact webshop van PANGAEA biedt u 'the best of both worlds': perfecte compatibiliteit met Exact in combinatie met een strak design. Bestaande klant- en productgegevens uit Exact kunnen rechtstreeks naar de webwinkel worden overgezet. Bestaande klanten kunnen hierdoor hun NAW-gegevens zelf wijzigen: dat scheelt een hoop werk voor uw backoffice!

De internet specialisten van PANGAEA zorgen ervoor dat uw professionele webshop door alle zoekmachines goed wordt gevonden en dat het design aantrekkelijk en overzichtelijk is. Klanten kunnen hierdoor gelijk vinden wat ze zoeken en aarzelen niet om bij u te bestellen. De verhouding prijs-kwaliteit is bij de Exact webshop van PANGAEA voortreffelijk. U begint met de Basic-versie, die op basis van uw behoeften stapsgewijs wordt uitgebreid. Op deze manier biedt u exact de webshop die bij u past.

PANGAEA is een full service Internet Marketing bureau en levert diensten van Internet Strategie en Zoekmachine Optimalisatie tot en met CRM ontwikkeling en E-health platforms.