Extra lange treinen voor bezoekers FFWD Heineken Dance ParadeOp zaterdag 13 augustus trekt de jaarlijkse FFWD Heineken Dance Parade door het centrum van Rotterdam. Voor de bezoekers hiervan laat NS op een aantal trajecten extra lange treinen rijden. NS adviseert bezoekers van FFWD Heineken Dance Parade te reizen naar station Rotterdam Centraal. De route van de Parade gaat door het centrum van Rotterdam. Het centrum ligt op loopafstand van station Rotterdam Centraal.

Op de trajecten Amsterdam Centraal-Gouda-Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal-Rotterdam Centraal en Hoek van Holland Haven (strand)-Rotterdam Centraal rijden zaterdag extra lange treinen. Op station Rotterdam Centraal vindt bij aankomst en vertrek controle van de treinkaartjes plaats.

Werkzaamheden traject Den Haag Centraal-Gouda
Reizigers die reizen van of naar één van de stations tussen Den Haag Centraal en Utrecht Centraal, moeten rekening houden met een extra reistijd van 30 tot 60 minuten. ProRail werkt rond die datum aan het spoor, waardoor er geen rechtstreeks treinverkeer mogelijk is tussen Den Haag Centraal en Gouda of tussengelegen stations.

bron:NSComments are closed.
%d bloggers liken dit: