Op 1 juni bestond de Hilversumse IT-specialist Felton 5 jaar. Om dit heugelijk feit passend te vieren zijn alle medewerkers een lang weekend naar Engeland geweest met als hoogtepunt, op uitnodiging van de BBC, een unieke rondleiding door de BBC studio’s.

 

Persbericht

Hilversum, 4 juni 2008

Felton viert 5 jarig bestaan met uniek bezoek aan BBC

Op 1 juni bestond de Hilversumse IT-specialist Felton 5 jaar. Om dit heugelijk feit passend te vieren zijn alle medewerkers een lang weekend naar Engeland geweest met als hoogtepunt, op uitnodiging van de BBC, een unieke rondleiding door de BBC studio’s.

Het is allemaal 5 jaar geleden begonnen met de start van Felton in de kelders van het Decorcentrum op het MediaPark. Half in het donker naast de afdeling Rekwisieten met 5 medewerkers. De economie en de IT markt zaten toen behoorlijk in een dip. “De slechtste economie in 30 jaar hoorde ik die dag op de radio” weet Feltondirecteur René Fouraschen zich nog te herinneren. “Iedereen verklaarde ons voor gek, maar als je in deze slechte periode kan overleven dan weet je in ieder geval dat de basis solide is en kan oogsten als de markt weer aantrekt”. Na 5 jaar is er dan ook veel gebeurd. Inderdaad is de economie, maar zeker ook de IT markt, behoorlijk aangetrokken waardoor Felton vanwege haar groei noodgedwongen al twee keer moest verhuizen. Vandaag de dag zitten dan ook ruim 40 medewerkers in een vleugel van het MediaCentrum én dus nog steeds op het MediaPark.

Volgens mede-directeur Stan Bridié is deze groei ook zeker te wijten aan de duidelijke positionering die Felton vanaf haar begin heeft neergezet. “Wij zijn niet voor niets altijd op het MediaPark gebleven, IT in combinatie met Media is wat ons uniek maakt, veel bedrijven op het MediaPark hebben dan ook de weg naar Felton gevonden”.

Vandaar dat Felton haar verjaardag toepasselijk heeft gevierd in Engeland. Eerst met een bezoek aan het dorpje Felton in Zuid West Engeland, waar haar naam van afgeleid is. Daarna naar Londen alwaar een aantal BBC collega’s Felton hadden uitgenodigd voor een unieke rondleiding door de studio’s en newsrooms van de BBC. “Ook hier merk je ons specialisme in de Media. Wij waren zeer vereerd dat onze contacten bij de BBC ons graag wilde rondleiden” zegt René Fouraschen. “Voor de collega’s is dit erg leuk omdat ze uiteraard weten hoe het er op het MediaPark uit ziet en dit mooi kunnen vergelijken”.

Over Felton:

Felton Service Management Group, gevestigd op het Media Park, ondersteunt en beheert IT infrastructuurprocessen op maat. Ook voor Projecten én detachering biedt Felton prima invulling. Felton is specialist op het gebied van media en hieraan gerelateerde bedrijven. Meer informatie? René Fouraschen, [email protected] , tel. 035 677 3898.Bijgevoegd fotomateriaal is vrij te gebruiken

Foto’s persbericht:

1- Medewerkers Felton bij het BBC gebouw

2- Stan Bridié en René Fouraschen bij het naambord van het dorpje Felton.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular