Femke de Caluwé neemt plaats in het team van Weijers Domino Productions b.v. als event communicatie producer. Zij gaat zich richten op de marketing, communicatie en evenement gerelateerde zaken.

In 2005 studeerde De Caluwé af in de richting Communicatie Creatief bij Reclamebureau Lowe Lintas op de strategieafdeling. Zij deed daar een marktonderzoek voor de positionering van Blue Band op de internationale markt. Daarnaast werkte ze tijdens haar studie als projectcoördinator bij een organisatiebureau voor feesten en evenementen, genaamd Grand Canyon. Over haar nieuwe uitdaging bij Weijers Domino Productions zegt De Caluwé: “Het werken met enthousiaste en creatieve mensen geeft mij veel energie. Het motiveert mij ieder keer weer om een uniek concept neer te zetten,  de klant te verrassen en het ‘wauw-effect’ te creëren.”

Weijers Domino Productions is een uniek communicatie- en productiebedrijf op het gebied van televisie en de evenementenmarkt. Het is bekend van de wereldrecord pogingen domino en bestaat uit een uitgebalanceerde mix van jonge goed opgeleide enthousiastelingen aangevuld met jarenlange ervaring in de productie van evenementen en tv-programma’s. Weijers Domino Productions beschikt over een multifunctionele studio waar dergelijke producties worden uitgevoerd.

bron:Femke de Caluwé