Joint Solution biedt geïntegreerde en complete (voice, fax en SMS) oplossing voor Microsoft Office Communications Server en Exchange 2010.

Den Haag, mei 2010. Deze nieuwe Joint Solution biedt de mogelijkheid om spraak (voice en conferencing), fax en SMS communicatie toe te voegen aan elke Microsoft Unified Communicatie omgeving. Door de naadloze integratie van beide producten ontstaat er een vereenvoudigde UC infrastructuur met een substantiële kostenbesparing op zowel onderhoud als communicatie als gevolg.

Beiden bedrijven introduceren hun gezamenlijke oplossing voor de Benelux. à¢â‚¬Å“AudioCodes is een belangrijke speler in de Media Gateway oplossingen voor Microsoft OCS. Hun oplossingen zijn schaalbaar,betrouwbaar, rijk aan features, flexibel en ondersteunen de geavanceerde netwerk topologieà¢â‚¬, aldus Fabien van ‘˜t Woudt, Product Manager bij Fenestrae.

à¢â‚¬Å“Fenestrae heeft bewezen in de afgelopen jaren te beschikken over een betrouwbare en schaalbare oplossing voor fax en SMS communicatie. De software is eenvoudig te beheren en heeft geen software nodig op de desktop. Dit geeft vele voordelen met beheer en brengt direct kostenbesparing met zich meeà¢â‚¬, volgens David Messer, Director, Marketing and Business Development AudioCodes.

De Audiocodes Mediant࢑ž¢ 1000/2000 en MediaPack࢑ž¢ zijn beiden compatible met de producten uit de productenlijn van Fenestrae.

De Fenestrae Communication Server en de Fenestrae Faxination Server zijn producten die door het integreren van Fax en SMS de Microsoft Unified Communications oplossingen efficiënt en compleet maken. De producten van Fenestrae zijn software-only oplossingen en gecertificeerd voor Microsoft Windows virtualisatie enVMware. De oplossingen van Fenestrae alsook van AudioCodes zijn ontwikkeld om de Microsoft Unified Communications oplossingen volledig te ondersteunen.

In de Benelux zal de geïntegreerde AudioCodes-Fenestrae oplossing gedistribueerd worden door Actis te Schiphol Rijk.

Over AudioCodes

AudioCodes Ltd., is een Israelische VoIP à¢â‚¬Å“best of breedà¢â‚¬ fabrikant op het gebied van IP Convergence, genoteerd aan de Nasdaq (symbool AUDC). AudioCodes is wereldwijd à©à©n van de marktleiders van IP convergentie tussen analoog/ISDN en IP op basis van standaard protocollen zoals SIP. AudioCodes is wereldwijd door ETSI als nummer 1 gateway vendor getest. Reden voor Microsoft om AudioCodes als compliant partner te certificeren voor integratie van Exchange en OCS in telefonie- en carrier netwerken.

Over Fenestrae

Fenestrae is een Microsoft Gold Certified Partner en levert al meer dan 20 jaar Unified Communications en Mobility solutions aan klanten van Microsoft. Fenestrae‘˜s ervaring en bestaande base van duizenden klanten wereldwijd, voor het merendeel in de Fortune 5000, staan garant voor zekerheid rondom de gekozen oplossing.
Fenestrae heeft haar hoofdvestiging zit in Nederland. Vestigingen zijn er in de US, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje. Fenestrae producten worden wereldwijd door een partnernetwerk in meer dan 60 landen verkocht.

Over Actis

Actis is distributeur en kenniscentrum voor onder andere Microsoft specifieke telefonietoepassingen op basis van Microsoft OCS. Actis is leverancier van de hiervoor gecertificeerde AudioCodes gateways en Fenestrae Communication Server en de Fenestrae Faxination Server en biedt commerciële, technische- en consultancy ondersteuning voor inrichting van OCS communicatienetwerken.