(Persbericht) Het team van Rood & Blond Gezond biedt bedrijven en instellingen in de Randstad vanaf 01 juli 2011 voordelige workshops en trajecten op maat aan. Het doel is om mensen te leren hun welzijn te verbeteren. Dit werkt preventief op verzuim, maar ook kan dienen als begeleiding bij re-integratie. De diensten worden in company of op locatie aangeboden. Rood & Blond Gezond heeft de beschikking over twee volledig ingerichte Pilates Studio‘˜s in de Randstad, te weten in Zoetermeer en in Delfgauw.

Diensten

De focus ligt op hoe het lichaam zichzelf sterk en fit houdt en hoe de geestelijke balans wordt teruggevonden door Pilates en coaching. Dit zal leiden tot optimaal welzijn en meer werkplezier genereren. Het duo heeft zelf ondervonden dat de gezondheid significant verbetert, zowel qua lijf als geest. Er kan worden gekozen uit diverse diensten en ook maatwerk is mogelijk. Een pluspunt is dat na een workshop of cursustraject van dit duo de opgedane kennis het lijf nooit meer zal verlaten !

De organisatie

Rood & Blond Gezond wordt gevormd door twee enthousiaste en energieke dames: Wilma van Leeuwen(blond) heeft als manager veel ervaring met coaching en Marjolein van Sonsbeek(rood) is 28 jaar werkzaam in het onderwijs als docente. Beiden zijn klassiek opgeleid als Pilates instructeur en ieder eigenaar van een Pilates Studio. Het duo heeft hun kracht en passie gebundeld. Samen willen ze de heilzame rijkdom van Pilates doorgeven en mensen ondersteunen om zelf de regie over hun leven terug te nemen.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Informatie:
[email protected]
Wilma van Leeuwen: 06-51268003
[email protected]
Marjolein van Sonsbeek: 06-13426131
www.roodenblondgezond.nl