Bij het uitlezen van de film van de roodlichtcamera op de kruising van de Bruistensingel met de Hervensebaan te Den Bosch, bleek dat de bestuurster van een personenauto het rode verkeerslicht had genegeerd en hierdoor een fietser had aangereden. Bij de politie was niets bekend van een aanrijding en uit onderzoek bleek dat op 19 september 2005 omstreeks 15.55 uur een 12 jarige jongen uit Den Bosch op de fiets was aangereden door een 52 jarige vrouw uit Poederoijen.
De vrouw had de jongen verteld dat hij fout was en had geen politie gebeld. De jongen geloofde dit en vertelde thuis dat hij gevallen was en durfde niet van de aanrijding te vertellen. Zijn fiets bleek zodanig vernield, dat deze vervangen moest worden.

Het bleek dus dat de bestuurster door het rode licht was gereden en hierbij de fietser had aangereden. Maar door de jongen de schuld te geven, probeerde ze dit te verdoezelen. Helaas stond de actie op de foto! De vrouw kreeg een proces-verbaal voor de aanrijding en negeren rood licht.
 
bron:Politie Brabant-Noord