Persbericht

Ondernemingen vervangen steeds vaker eigen scripts voor Extract, Transform en Load (ETL) van data vanuit transactionele systemen naar BI-omgevingen door packaged solutions
 
´s-Hertogenbosch, 7 maart 2012 à¢â‚¬” De Amerikaanse analistenfirma Forrester Research heeft SAP opnieuw als marktleider gekwalificeerd in het rapport ´The Forrester Wave: Enterprise ETL, Q1 2012‘˜. Forrester stelt dat SAP‘˜s vermogen om te innoveren en te schalen in complexe dataintegratie-omgevingen sleutelfactoren zijn voor het behouden van de leiderspositie.
 
Het rapport meldt dat à¢â‚¬Å“de Enterprise ETL-markt blijft groeien in een gezond tempo, omdat meer ondernemingen zelfgeschreven scripts vervangen door packaged ETL-oplossingen.à¢â‚¬ Forrester gelooft dat à¢â‚¬Å“de groeiende datavolumes bedrijven steeds afhankelijker maken van ETL, die moet zorgen voor de verplaatsing van grote hoeveelheden data uit transactionele systemen naar operationial datastores, datawarehouses, BI-platforms, MDM-hubs, de cloud en Hadoop-platforms.à¢â‚¬1
 
Release 4.0 van de Enterprise Information Management (EIM) oplossingen van SAP ondervindt wereldwijd een grote mate van adoptie. Met de nieuwe release kunnen ondernemingen elk type data uit iedere databron processen en daarmee zorgen voor tijdige levering van geïntegreerde en accurate informatie in de hele organisatie.
 
Release 4.0 van SAP BusinessObjects Data Services, software die zich geheel richt op het extraheren, transformeren en laden (ETL) en het integreren van data, biedt nieuwe capaciteiten op het gebied van ´Big Data‘˜, zoals support van ongestructureerde tekst, verbeterde data lineage en Information Governance als de software samen wordt gebruikt met SAP BusinessObjects Information Steward.
 
Out-of-the-box integratie met versie 4.0 van SAP BusinessObjects Data Services, SAP BusinessObjects Business Intelligence platform, SAP Business Suite en de nieuwste innovaties zoals het SAP HANA platform, helpen bij het verlagen van de kosten voor datapreparatie, die in ieder IT-project voorkomen.
 
Lees voor meer informatie het rapport ´The Forrester Wave:  Enterprise ETL, Q1 2012, February 2012‘˜ van Forrester Research, Inc., en bezoek de webpagina over SAP BusinessObjects Data Services.
 
1Forrester Research, Inc., The Forrester Wave࢑ž¢:  Enterprise ETL, Q1 2012, February 2012.
 
Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.
 
Voor meer informatie over dit bericht:
 
SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular