Fortis Bank Nederland wordt de aankomende drie jaar de hoofdsponsor van zowel de Fortis City-Pier-City Loop als de Fortis Marathon Rotterdam. Daarnaast neemt Fortis Bank Nederland de bestaande sponsoringovereenkomsten van twee andere hardloopevenementen, te weten de Fortis Zevenheuvelenloop en de Fortis Singelloop Utrecht, over van de beursgenoteerde Fortis Holding. Hiermee blijft Fortis Bank Nederland verzekerd van de vooraanstaande positie die het de afgelopen jaren in de hardloopsport heeft opgebouwd.

Jan van Rutte, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Fortis Bank Nederland: "Fortis Bank Nederland heeft een lange traditie als sponsor van hardloopevenementen. Sinds 1996 zijn we sponsor van de Marathon Rotterdam en in de loop der jaren zijn daar andere belangrijke hardloopevenementen bij gekomen. De sponsoring van deze evenementen is voor ons zeer succesvol gebleken. Het succes van onze activiteiten blijkt onder meer uit de alsmaar stijgende belangstelling van onze klanten en medewerkers om actief deel te nemen aan de evenementen. De mogelijkheid om als Fortis Bank Nederland actief te blijven in de hardloopsport hebben we dan ook met beide handen aangegrepen".

Volgens Bas van der Pompe, Hoofd Sponsoring & Events Fortis Bank Nederland, is deze keuze een logische: "De afgelopen jaren heeft Fortis door de sponsoring van een aantal belangrijke hardloopevenementen een duidelijke claim weten te leggen op de alsmaar groeiende hardloopsport in Nederland. Het gezonde imago van het hardlopen gecombineerd met het laagdrempelige karakter van de sport zijn elementen waar Fortis Bank Nederland zich graag mee associeert. Daarnaast hebben we zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers een uitgebreid programma opgezet om actief te kunnen deelnemen aan deze evenementen. We kijken er naar uit om de samenwerking met de huidige evenementen verder uit te bouwen".

De overeenkomst met de Fortis City-Pier-City Loop en de Fortis Marathon Rotterdam wordt aangegaan voor de edities 2009 tot en met 2011. De naam van beide evenementen blijft voorlopig ongewijzigd. De branding en zichtbaarheid van Fortis Bank Nederland tijdens de evenementen wordt geheel in lijn gebracht met de huisstijl van de bank.
De door Fortis Bank Nederland gesponsorde hardloopevenementen vinden dit jaar plaats op zaterdag 14 maart (Fortis City-Pier-City Loop), zondag 5 april (Fortis Marathon Rotterdam), zondag 27 september (Fortis Singelloop Utrecht) en zondag 15 november (Fortis Zevenheuvelenloop).
Fortis Bank Nederland (HOLDING) N.V. is een in Nederland gevestigde holdingmaatschappij van verschillende bedrijfsonderdelen die zich bezighouden met bancaire en financiële dienstverlening in binnen- en buitenland. De holding is actief in meer dan 20 landen.
Fortis Bank Nederland biedt particuliere, zakelijke en institutionele klanten een uitgebreid pakket producten en diensten. Het brede dienstenassortiment varieert van consumentenfinanciering en creditcards tot factoring- en trustdiensten, bedrijfs-, energie-, goederen- en scheepsfinanciering, transactiebankieren en dienstverlening op het gebied van clearing, bewaarneming en fondsadministratie, investment banking en financiële markten.
Perscontact:
Utrecht :
+31 (0)30 226 32 19

PDF versie persbericht

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular