Persbericht

Waar is de tijd dat men naar de locale fotograaf moest gaan voor het ontwikkelen van foto's. Tegenwoordig gebeurt alles via internet. Dit komt natuurlijk omdat het op internet zeer snel en goedkoop is. Ook zijn er veel meer mogelijkheden dan bij de locale fotograaf. Zo is het mogelijk om foto's te printen op verschillende voorwerpen. Denk maar aan tshirts, bekers en zelfs handtassen. Alles is mogelijk, zotter kan je niet bedenken.

Foto's en facebook

Sinds de komst van facebook worden er nog meer foto's getrokken. Zeker onder jongeren is het erg populair om alles op beeld vast te leggen. Op vakantie vertrekken zonder camera is volledig uit de bozen. Vakantiegangers durven soms zelfs een nieuw toestel te kopen op de vlieghaven om toch maar foto's te kunnen trekken tijdens het verblijf in het buitenland. Vaak gaat men ook al in het buitenland hun foto's ontwikkelen (via internet uiteraard) zodat als men thuis komt, alles al gedrukt is. 

Erg leuk zijn natuurlijk de tal van mogelijkheden om foto's te bewerken. Rode ogen, duister, slecht licht? Allemaal verleden tijd. Vroeger moest men een professional zijn om foto's te bewerken, nu kan iedereen het.

Fotoboek ontwikkelen

Vroeger moest men ook alles in een album gaan plakken, dit was vaak een zeer intensief werk. Vaak moest men avonden knippen en plakken tot het boek afgewerkt was. Nu kan met dit volledig automatiseren met de computer. Enkele muisklikken is voldoende om een vakantie of jaar fotoboek te ontwikkelen.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform