Het Franse Telecom oplossingen bedrijf Axiatel, onderdeel van de groep Axialys, heeft voet op grond gezet in de Nederlandse markt. Het bedrijf opgericht in 1999 kende de afgelopen jaren een flinke groei, en betrad recentelijk al o.a. de Duitse en Belgische markt, en is nu aanwezig in 32 landen wereldwijd.

Het bedrijf heeft al 15 jaar ervaring in de telecommunicatie industrie, en heeft wereldwijd ruim 17.000 klanten. In 2009 maakte het een groei van ruim 15% mee, en had een omzet van €12,5 miljoen. Voor 2010 is er een winstverwachting van €15 miljoen.

Axiatel biedt 3 services aan voor de Nederlandse markt; Fax per mail is een dienst waarmee cliënten faxen kunnen verzenden en ontvangen via hun eigen email adres. Met de Conference call kunnen klanten met meerdere mensen op afstand vergaderen via de telefoon. De Virtuele telefooncentrale is een dienst voor het MKB, waarmee bedrijven en ondernemers hun eigen gepersonaliseerde telefoon-beantwoordingssysteem kunnen opzetten.

Axialys is leader in Telecom oplossingen en heeft al verscheidene à¢â‚¬Å“Innovative Companyà¢â‚¬ certificaten ontvangen. Het bedrijf heeft gerenommeerde klanten zoals ArcelorMittal, Servair en het Franse TF1.

Contact pers Groep Axialys: Michael Kensenhuis +33 170 200 235 / [email protected]