Freelift heeft haar omvangrijke assortiment traplift stoelen verder uitgebreid. De collectie bestaat inmiddels uit 6 verschillende stoelen waarvan de stijlvolle Elegance de nieuwste aanwinst is.

Het stijlvolle ontwerp van de Elegance maakt de traplift tot een elegante oplossing voor ieder huishouden. De Elegance traplift stoel heeft een aantrekkelijk uiterlijk dankzij de luxueuze bekleding en het lichtgekleurde frame.

Gedurende het ontwerp is veel aandacht besteed aan de zachtheid van de zitting. Het resultaat is een extra zachte en dus comfortabele zitting.

De stoel kan bovendien worden ingesteld op de beste zitpositie. Zo kunnen de armleuningen verder uit elkaar worden geplaatst waardoor de zitting breder wordt gemaakt. Daarnaast kan de rugleuning in verticale positie worden afgesteld wat ervoor zorgt dat de geïntegreerde lendesteun de juiste ergonomische zitpositie biedt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe traplift stoel en wilt u het comfort zelf ervaren? Kijk dan op onze website: http://www.freelift.nl of bel ons op 0800 023 28 28

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular