Gorilla Gaia krijgt eigen tijdschrift!

Op zondag 30 mei krijgt gorillakleuter Gaia een magazine met haar eigen naam erop! Dit nieuwe concept, Naamblaadje, is een initiatief van Stichting Fun(ds)4kids. Omdat we Gaia haar magazine niet letterlijk kunnen ´overhandigen‘˜, zal KinderDierekteur Laura Dohmen de honneurs voor Gaia waarnemen. Gaia krijgt echter wel een alternatieve variant van haar eigen Naamblaadje.

Naamblaadje is een tijdschrift voor jongens en meisje van 7 tot 13 jaar (Gaia is met haar bijna vier jaar dus nog wat aan de jonge kantà¢â‚¬¦). Als lid van Naamblaadje krijg je zes keer per jaar een tijdschrift met je eigen naam erop! Een abonnement op Naamblaadje is overigens niet alleen leuk, maar je steunt er ook nog eens belangrijke goede (kinder)doelen mee. Een groot deel van de opbrengst gaat namelijk naar goede doelen als de stichting Jantje Beton, Kika Kinderkanker, stichting Hoogvliegers, Snuzuluze enzovoort.

De stichting Fun(ds)4kids vindt dat alle kinderen in Nederland recht hebben op geluk en gezondheid en een gedegen leefomgeving. Dus ook kinderen die ziek zijn, dakloos of anders. Ook zij moeten de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen. De kans om een droom na te streven. De kans om even hun zorgen opzij te zetten. Fun(ds)4kids wil deze kinderen graag die kansen bieden.

Dat doet de stichting onder meer door het uitgeven van Naamblaadje. Van de netto opbrengsten uit abonnementen en advertenties gaat een aanzienlijk deel naar kindgerelateerde goede doelen. Abonnees van het Naamblaadje steunen dus die goede doelen, maar er zijn ook diverse bedrijven die ondersteuning bieden. Stichting Fun(ds)4kids werkt volgens de eisen van het CBF keur en is tevens door de belastingdienst aangewezen als ANBI.

Opmerking voor de redactie:
Indien u uitgebreider aandacht zou willen schenken aan de feestelijke overhandiging van het eerste nummer van Naamblaadje dan bent u op 30 mei om 11.30 uur welkom bij de voederlocatie op het gorilla-eiland van het GaiaPark te Kerkrade. Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld.
Voor nadere informatie over de stichting Fun(ds)4kids kunt u contact opnemen met Kimbald van der Zanden, 06-83 229 386