OIRSCHOT 2 JUNI 2008 - GAC Business Solutions behoort wederom tot de beste partners van Microsoft Business Solutions. Dit keer gaat het om een Europese Microsoftprijs die GAC bemachtigde in de race om nieuwe klanten voor Microsoft Dynamics NAV in Nederland in het eerste kwartaal van 2008. Een pluim voor de Brabantse ERP-leverancier die nog steeds groeiende is.

Microsoft Business Solutions daagde in Europa haar partners uit in het eerste kwartaal op lokaal niveau de meeste nieuwe klanten te werven. Microsoft riep GAC Business Solutions uit tot de op een na beste partner in Nederland. Op Europees niveau hoort GAC bij de eerste acht toppartners. In totaal vielen 20 Europese Microsoft partners in de prijzen en hebben zij deelgenomen aan een reis naar Budapest.

Explosieve groei
Voor GAC Business Solutions is dit een bewijs dat de gekozen verticalisatiestrategie de juiste groeiformule is. De keuzes voor de branches groothandel, productie en zakelijke dienstverlening werpen hun vruchten af. Met een explosieve omzetgroei in 2007 van 27 % en 37 nieuwe medewerkers, zit de groei er stevig in bij GAC. In de eerste 5 maanden van dit jaar zijn bij GAC alweer 16 nieuwe medewerkers gestart. Nog steeds zoekt GAC nieuwe medewerkers op diverse posities die samen met het bedrijf willen groeien.

Over GAC Business Solutions
GAC Business Solutions levert branchespecifieke ERP-software voor Productie, Groothandel en Zakelijke Dienstverlening op basis van Microsoft Dynamics NAV. Het bedrijf verzorgt de implementatie, de training en consultancyactiviteiten voor middelgrote en grote bedrijven in Nederland. Daarnaast maakt GAC deel uit van de grootste internationale netwerkorganisatie van Microsoft Dynamics partners ter wereld, zodat internationale implementaties gecontroleerd kunnen worden uitgevoerd. Als lid van de Inner Circle en de President’s Club heeft GAC Business Solutions ongelimiteerd toegang tot de kennis en technologie van Microsoft. Dankzij dit privilege kunnen klanten van GAC rekenen op de nieuwste technologieën op het gebied van Microsoft Dynamics NAV.

Meer informatie
Ben Smit – Manager Marketing GAC Business Solutions
T: +31(0)13-5146800
E: [email protected]
I: www.gac.nl