Blaricum 15 augustus 2020 -- In samenwerking met Microsoft Benelux maakt GamesDirect.nl het mogelijk om een realistische vliegbeleving te ervaren als piloot van een echte Cessna 172. Nederlandse en Belgische Xbox Gamers maken namelijk, bij aanschaf van een Xbox Game Pass Ultimate abonnement 3 maanden bij  GamesDirect, kans op een heuse vliegles.
De vlieglessen worden onder begeleiding van de nodige feestelijkheden, gegeven op vliegveld Teuge. Ook kunnen op die dag de virtuele flight skills meteen flink getest worden. Maar dan wel met de nieuwe Flight Simulator 2020, welke geïnstalleerd wordt in de cockpit van de vliegtuigromp van wederom een echte Cessna 172. Kortom, een heus geval van ‘reality meets virtual reality'. 
 
Nieuwe Xbox Games direct beschikbaar op Xbox Game Pass.
Er is een serieuze start gemaakt met de release van grote Xbox Game Studio-titels zoals Flight Simulator 2020 op Xbox Game Pass. Hiermee houdt Microsoft inderdaad woord dat de Xbox Game Pass niet slechts een abonnement is voor wat oudere en kleinere Games, maar dat er wel degelijk een serieus alternatief wordt geboden voor het zelf aanschaffen van nieuwe Games. 
 
Niet streamen maar downloaden.
De Games worden bij Xbox Game Pass niet gestreamd zoals bijvoorbeeld bij een video dienst als Netflix het geval is, maar ze kunnen rechtstreeks gedownload worden naar een Xbox spelcomputer. De kwaliteit is daarom altijd zeer goed en streaming problemen zijn niet aan de orde. Als de keuze wordt gemaakt voor een Xbox Game Pass Ultimate dan zijn vanaf 15 september de Games ook te spelen op een mobiele telefoon en tablet vanuit de cloud. 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular