De webshop Geek de Chique gaat in augustus van start met het project Geek de Musik. Het project dat plaats zal vinden in het centrum van Rotterdam is bedoeld om jonge creatievelingen een opstapje te geven in deze grote stad met veel concurrentie.

Gratis merchandise
In een wereld waarin downloaden de weg is naar muziek en iedereen de cd-winkel voorbij loopt is het erg makkelijk om je muziek onder de mensen te krijgen, maar des te moeilijker om te leven van je creativiteit. Er is een extraatje nodig, iets dat nieuwsgierig maakt en aandacht trekt. Een originele merchandise-lijn is daarom niet weg te denken bij een artiest en daar gaat Geek de Musik bij helpen.

à¢â‚¬¨Jonge talenten
In twee weken tijd worden tien jonge ontwerpers gekoppeld aan een beginnend muzikant, rapper of band. Ze gaan aan de slag met het creëren van een visuele identiteit en een gehele merchandise-lijn. Shirts van kwaliteit die niet alleen naar concerten worden gedragen, posters die iedereen aan de muur wil hebben hangen en cd-hoezen die nieuwsgierigheid opwekken. Op de West-kruiskade in Rotterdam wordt er een ruimte ingericht vol inspiratie en de mogelijkheid om te werken. Daarnaast wordt er ook nog een gedeelte gebruikt als pop-up winkel waar de zelfgemaakte waren van webshoppers worden verkocht. Met elke aankoop heb je meteen een gratis toegangsbewijs in handen voor het overweldigende optreden van de artiest. Geek de Musik is een project waar iedereen doet waar hij goed in is en zich bezig kan houden met het ontwikkelen van zijn of haar talenten.

Gezocht
Er is een zoektocht gestart naar alle jonge creatieve sterren die zin hebben in een twee weken durend visueel en muzikaal avontuur in de maand augustus. Voel jij je aangesproken als jonge hippe ontwerper of toffe muzikant? Schrijf je in via de website www.GeekdeMusik.nl.


  • Meer informatie over het project Geek de Musik en/of de webshop Geek de Chique kunt u vinden op onze websites www.GeekdeMusik.nl en www.GeekdeChique.nl.
  • Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Lieke van den Berge via [email protected]
  • Voor meer informatie over de pop-up winkel kunt u contact opnemen met Hester Naaktgeboren via [email protected]
  • Geek de Musik wordt mede mogelijk gemaakt door de Rotterdamse Jongerenraad.