Hare Majesteit de Koningin ontvangt op woensdag 22 juni 2005 op Paleis Noordeinde te Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens de ambassadeur van de Republiek Argentinië, Z.E. de heer mr. S. Goà±i Marenco en de ambassadeur van de Republiek Togo, Z.E. de heer F.K. Sagbo.

De ambassadeurs worden elk van hun residentie opgehaald en begeleid door een Kamerheer van de Koningin. De Koningin stelt daartoe aan elke ambassadeur een galarijtuig ter beschikking en, indien van toepassing, een zogenoemd blauw rijtuig voor de ambassadestaf. De rijtuigen worden getrokken door twee paarden. Het galarijtuig wordt voorafgegaan door twee bijrijders in galatenue. Voor en achter elke stoet rijden twee ruiters van de Bereden Politie Haaglanden in gala-uniform. Het kledingvoorschrift voor de ambassadeurs is jacquet of nationale dracht.

Bij Paleis Noordeinde zal een erewacht en een militaire kapel opgesteld staan. De erewacht bestaat uit een commandant en twee detachementen van de Onderzee Dienst. De kapel is de Kapel van de Marinierskapel. Bij de ingang van het paleis staan twee ereposten van de Koninklijke Marechaussee Den Haag. Na een eresaluut van vier roffels en het volkslied van het land van de ambassadeur volgt een inspectie van de erewacht, waarna de ambassadeur met zijn gevolg binnentreedt.

bron:RVD