In het kader van de actie "van harte pardon" welk voorziet in het in Nederland laten blijven van de op dit moment aanwezige uitgeprocedeerde asielzoekers en hun kinderen, roept het nationaal Sport Jeugd Garantie Plan op tot visuele actie. Na diverse gekleurde armanden die een boodschap uitdragen is het tijd voor iets anders. Maak, koop, plak een rode bloemdragende plant, zichtbaar aan huis, auto of kleding met de tekst GENERAAL PARDON NOOIT MEER KINDERLEED.

Scholen zouden dit in hun handvaardigheid uur"kinnen opnemen. Ook is nu via onze website, www.sportjeugd.nl een draagtas te koop, voor 6.95 incl., met zo'n afbeelding.

Buiten het NSJGP zal 1 euro beschikbaar gesteld worden aan een organisatie die zich rechtstreeks inzet voor kinderen van asielzoekers.

GENERAAL PARDON NOOIT MEER KINDERLEED.

De kinderen die hier zelf het slachtoffer van zijn hebben recht op een toekomst en niet weggedrukt worden in een zeer onzekere toekomst in het land van herkomst. Maar laten we niet vergeten, dat kinderen die in Nederland achter blijven ook weer vrienden gaan verliezen. hele sportclubs en scholen zijn hier de dupe van, waarbij gesteld kan worden dat de kinderen die achterblijven een trauma op lopen en geen vertrouwen meer hebben in de Nederlandse overheid.

bron:NSJGP

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular