De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding in de nacht van zondag 11 op maandag 12 juni in het park van de omgeving Molenbuurt en Zevenhuizen aan de rand van de Alkmaarse binnenstad. Rond 2.15 uur liep een 18-jarige vrouw uit Alkmaar over de Molenbuurt richting het Zevenhuizen. Vanuit het park dat aan de Molenbuurt ligt, kwam een man tevoorschijn die haar vastgreep en haar dwong met hem mee te lopen. De man heeft een behoorlijke periode met het slachtoffer door het park gelopen en ook met haar op een bankje gezeten.

Ze zijn het Zevenhuizen overgestoken en verder gelopen door het park. Dit alles heeft zich afgespeeld tussen 2.15 en 3.30 uur. De vrouw is aangerand en hij heeft haar zo vastgepakt dat de vrouw geen lucht meer kreeg en even buiten bewustzijn was. Daarna is de man met de vrouw teruggelopen richting het Zevenhuizen en daar zijn zij de weg weer overgestoken. Op dat moment kwamen er ook wat fietsers langsrijden.  Hierna is het slachtoffer naar huis gegaan.

 

Het gaat om een blanke man met een normaal postuur en een lengte van ongeveer 1.70 meter. Hij had zeer kort haar en droeg geel/goud kleurige sportschoenen. Op het moment van de aanranding en het wandelen door het park was de man geheel naakt. Hij sprak Nederlands zonder accent en is vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar oud. De politie is met name op zoek naar de fietsers die op het Zevenhuizen reden ter hoogte van het Turkse eettentje. De vrouw liep hier op dat moment met de naakte man richting het park aan de kant van de Molenbuurt. Eventuele getuigen of mensen die denken deze man te herkennen, kunnen contact opnemen met de politie: 0900 – 8844 (lokaal tarief).
 
bron:Politie Noord Holland Noord