De politie van Flevoland is op zoek naar getuigen van een overval op Dooworld aan het Schipperplein in Almere afgelopen zondagnacht.

Rond 01.30 uur, tegen sluitingstijd, drongen vijf nog onbekende, gemaskerde mannen het pand binnen. Er waren op dat moment geen klanten meer in de zaak. De mannen bedreigden drie medewerkers met vermoedelijk vuurwapens. Ze bonden hen vast en haalden vervolgens geld uit speelautomaten en de kassa. Ze gingen er uiteindelijk te voet vandoor, vermoedelijk richting de Stedenwijk.
Nadat de medewerkers zichzelf hadden bevrijd, sloegen ze alarm. De politie is meteen een onderzoek gestart om te achterhalen wie de daders zijn. De technische recherche heeft diverse technische sporen kunnen veiligstellen.
 
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over informatie die van belang kan zijn voor het politieonderzoek? De districtsrecherche in Almere stelt het zeer op prijs als u zich meldt. Dat kan bij het hoofdbureau aan de Baljuwstraat of telefonisch via 0900-8844 (vragen naar de districtsrecherche in Almere). Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
 
bron:Politie Flevoland