De politie is op zoek naar getuigen van het lastigvallen van een 15-jarig meisje uit Arkel. Op zaterdagavond 5 augustus tussen 21.45 en 22.00 uur fietste ze alleen ter hoogte van de Schotdeurenbrug in Arkel. Ze fietste verder via de Wilhelminastraat. Ter hoogte van de Beatrixstraat kwam de 15-jarige een vijftal jongens tegen, alleen op de fiets.  Het meisje fietste door tot aan het dorpshuis. De groep jongens breidden uit tot zo’n tien personen.Ze omsingelden het meisje tegenover het dorpshuis in de Marijkestraat en lieten haar met de fiets stoppen.

 

Vervolgens maakten ze vervelende opmerkingen, een van de jongens poogde haar onzedelijk te betasten. Dit mislukte doordat het meisje zijn arm wegsloeg. Vervolgens ging de groep weg. Het meisje fietste hard naar huis waar ze haar ouders en later de politie inlichtte.

De politie is nu op zoek naar getuigen of mensen die meer weten van dit incident. Mogelijk heeft iemand iets gezien tussen 21.45 en 22.00 uur in de omgeving van de Marijkestraat. Een ieder die meer weet, wordt verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)
 
bron:Politie Zuid-Holland-Zuid