De politie in Lelystad is op zoek naar getuigen van een straatroof, donderdagavond op de Jolbrug. Rond half elf is een 18-jarige vrouw uit die plaats beroofd van haar schoudertas. Ze fietste vanuit de Gondel naar de Jol, toen ze door een onbekende man op de fiets werd ingehaald. Hij greep daarna de tas van de vrouw en ging er vandoor.

De politie heeft inmiddels een aantal getuigen gehoord, maar is op zoek naar mensen die mogelijk meer gehoord of gezien hebben.
 
De politie heeft daarnaast aanwijzingen dat de verdachte tussen een paar auto's gestaan heeft ter hoogte van de Gondel 22, voordat hij achter de vrouw aanging. Na de straatroof is de man, waarvan de politie een signalement heeft, richting de Jol 41 gefietst. Daarna verdween hij in het tegenovergelegen parkje.
De politie vraagt getuigen, die langs die route iets is opgevallen, zich te melden. Zo zou de aangeefster geschreeuwd hebben, toen ze van haar tas beroofd werd.

Wie iets verdachts gezien heeft, het geschreeuw gehoord heeft, of andere informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Lelystad-West. Het telefoonnummer is 0900-8844. Bellen met Misdaad Anoniem kan ook op: 0800-7000. 

bron:politie Flevoland

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular