De politie is een onderzoek gestart naar een overval in een woning aan de Smidskade in Ter Aar. De bewoonsters was maandagmiddag 14 november, omstreeks 13.30 uur, alleen thuis toen zij plotseling een vreemde man in huis zag staan. De man vluchtte vervolgens het huis uit.

Een buurman had even daarvoor twee mannen zien lopen in de richting van het huis. Hij vertrouwde het niet en liep naar de woning om poolshoogte te nemen. Daar zag hij een man met een vuurwapen in de hand voor het huis van zijn buren staan. De buurman heeft direct de politie gealarmeerd. Agenten zijn ter plaatse gegaan, maar troffen de verdachten niet meer aan.

Agenten hebben in de omgeving een zoektocht gehouden. Aan de hand van het opgegeven signalement hielden zij, omstreeks 14.10 uur, een auto met drie inzittenden aan op de N207. Twee van de mannen voldeden aan het signalement. Zij zijn ter hoogte van Leimuiden aangehouden. De drie verdachte mannen, een 21-, 24- en 26-jarige allen afkomstig uit Amsterdam, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze verhoord zullen worden. De politie vraagt personen die de mannen hebben zien lopen of zien wegrijden zich te melden. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of bij het dichtstbijzijnde politiebureau.

bron:Politie Hollands Midden

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular