Maandagmiddag vond er op de Tudderenderweg in Sittard een steekpartij plaats waarbij een 28-jarige inwoner van Sittard gewond raakte. Het slachtoffer liep enkele steekwonden op en is opgenomen in het ziekenhuis van Sittard.

Omstreeks 18.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er in het ziekenhuis in Sittard een man was binnengebracht die steekwonden had opgelopen. Het slachtoffer, een 28-jarige inwoner van Sittard, liep diverse steekwonden op en moest meteen geopereerd worden. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Uit het onderzoek dat de politie startte, werd duidelijk dat de steekpartij omstreeks 17.10 uur op de Tudderenderweg had plaats gevonden. Omstreeks 21.30 uur werd de vermoedelijke verdachte van de steekpartij, een 36-jarige man uit Geleen bij de eerste hulp van het ziekenhuis in Sittard binnengebracht. Omdat er onduidelijkheid bestond over de aard van de verwondingen van de Geleendenaar, werd hij ter observatie opgenomen. De politie heeft hem in het ziekenhuis als verdachte aangehouden. In de loop van dinsdag werd de man uit het ziekenhuis ontslagen en ingesloten in het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van de steekpartij.
 
bron:Politie Limburg-Zuid