Op zondagmiddag 13 november werd het gezin Kas uit Zeist aangetroffen in Duitsland. De kinderen maken het goed. Het gezin was verdwenen sinds 11 augustus 2005 vanuit hun woning aan Nepveulaan in Zeist. De politie startte direct een onderzoek om hun mogelijke verblijfplaats te kunnen achterhalen.

In de media werd veel aandacht geschonken aan deze zaak en werden fotos getoond van dit gezin. Het programma Vermist heeft meerdere keren aandacht geschonken aan deze zaak en liet posters verspreiden met daarop de familie Kas over alle Taxaco tankstations in Benelux. Na de media aandacht kwamen eind augustus goede tips binnen uit Zeeland, maar daar werden ze niet aangetroffen. Eind september werd het gezin gezien op een camping in Bielefeld maar nadat ze daar door een Nederlands gezin gezien waren vluchten ze direct weg. Als laatst werd het gezin gezien in Hardenberg. Dit was op 6 oktober jl. Hierna werd niets meer van hen vernomen.

Het gezin stond internationaal gesignaleerd en politie keek naar hen uit. Op zondag 13 november werd door agenten in Duitsland het gezin gezien nabij de plaats Munchen. Het gezin, bestaande uit vader moeder en de kinderen Linda, Anneke, Arenda en Paula, werden in de auto, de gehuurde Volkwagen Bora, aangetroffen en maakten het goed.

De vader van het gezin werd aangehouden ter zake oplichting en poging brandstichting. De moeder en haar vier kinderen zijn opgevangen in een tehuis en zullen zo snel mogelijk naar Nederland worden vervoerd. Er is een uitleveringsverzoek voor de vader van het gezin gedaan.

bron:Politie Utrecht

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular