Wegens overweldigend succes van de eerste afleveringen is Sterrencast.nl in opdracht van Eyeworks op zoek naar gezinnen die mee willen doen aan de volgende opnamen van dit televisieprogramma. Voor het tweede seizoen van 'Groeten uit de Rimboe' zijn ze op zoek naar gezellige, hechte families die deze zomer de uitdaging aan willen gaan om samen te leven met een primitieve tam. Potentiele deelnemers kunnen zich aanmelden op de website www.sterrencast.nl Devoorwaarden om mee te kunnen doen staan op de Sterrencast website vermeld.
In de vorige afleveringen ging de familie Rentier naar Indonesie om te leven met de 'Mentawai'stam, en de familie Massing ging naar Namibie om te leven met de 'Himba' stam. In de afleveringen van 'Groeten terug' waren de rollen omgekeerd.De familie Massing kregen de Chief (stamhoofd), Kateeko (Chief's eerste vrouw), Muundjua (Chief's tweede vrouw) en Tjiuoua (krijger) van de Himba-stam over de vloer. Van de Mentawai-stam kwamen Teu Reun (medicijnman), Martina (Teu Reun's vrouw), Menak (hun dochter), Pageta en Oro Sagu (krijgers) naar de familie Rentier.
Beide programma's werden door ruim 1 miljoen kijkers bekeken. De opnamen voor de nieuwe serie staan gepland voor Augustus 2006 en de screening van de kandidaten vindt op korte termijn plaats.
bron: Eyeworks