Persbericht

Het bedrijf uit Helmond dat zich de snelste groeier van Zuidoost-Nederland mag noemen is niemand minder dan Lampdirect.nl. De webwinkel verkoopt verlichting en lampen en heeft daarvoor een Gouden Gazelle in de categorie klein mogen ontvangen.

Vijf regio bijeenkomsten

Een bijzondere mijlpaal werd dit jaar bereikt voor de prijs van het FD. Dit jaar werden de prijzen namelijk voor de tiende keer uitgereikt aan de snelste groeiers van ons land. Denk aan bouwbedrijven, herenkleding winkels en webwinkels in alle categorieën. Iedere onderneming die over drie jaren (2010, 2011 en 2012) een structurele groei lieten zien van minimaal twintig procent mag zich een FD Gazelle noemen. De uitreiking van de FD Gazellen Awards werd verspreid over drie categorieën; Klein 100.000 euro tot 2 miljoen euro, Middelgroot 2 miljoen euro tot 30 miljoen euro en Groot, meer dan 30 miljoen euro.

 

De FD Gazelle werd in ontvangst genomen door maar liefst 395 ondernemingen, verspreid over vijf regio bijeenkomsten. De onderneming met de hoogste omzetgroei per provincie gaat door het leven als een Gouden Gazelle.

Lampdirect.nl

Lampdirect.nl is zo’n Gouden Gazelle en volgens de directeur van de winnende webshop lag dat in hun geval voornamelijk aan de internationale expansie die de directeur volledig op eigen houtje heeft ingezet. Buiten Nederland onderneemt het bedrijf van directeur Bram van der Linden als Any Lamp. Actief in heel West-Europa met dertien landen onder de riem. Bram van der Linden: “We zorgen ervoor dat alle producten zo spoedig en zo veilig mogelijk op plaats van bestemming aankomen en bieden daarnaast een stukje expertise en gemak waardoor klanten graag bij ons terugkomen.”

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform