Na succes in vele landen in Europa, ontvangt Within Temptation opnieuw een gouden plaat voor het album "The Silent Force". Ditmaal in Finland, waar de albumverkopen "door de gouden grens zijn heengegaan".

Gelukkig is de band niet alleen in het buitenland te vinden. Na vele gerenommeerde Europese festivals platgespeeld te hebben, is het op 22 juli de beurt aan ons eigen land. De band zal een à©à©nmalige spectaculaire show geven op het Java Eiland in Amsterdam. Nooit eerder stond Within Temptation met een show van deze omvang in Nederland.  Niet alleen Within Temptation, maar ook verschillende special guests zullen optreden tijdens dit bijzondere concert. Hier volgt de volledige programmering:

WITHIN TEMPTATION
Heideroosjes
After Forever
Orphanage

Met de komst van deze bands is de top van de nederlandse heavy-rockscene aanwezig. De Heideroosjes, After Forever en Orphanage zijn bands van internationale allure en hebben vele fans. Deze combinatie van bands zal van de avond een uniek rockevenement maken.
 
Het open air concert op het Java Eiland is de eerste echte eigen grote show van Within Temptation in Nederland. Voor hà¨t spektakel van het jaar is daarom gekozen voor deze bijzondere locatie midden in Amsterdam op het IJmeer achter het Centraal Station dat zal worden omgebouwd tot een sprookjesachtige omgeving.

bron:AT Productions

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular