(EMEA Persberichten) Uit Engels onderzoek onder 2500 werknemers is gebleken dat 1 op de 3 mensen gewoon doorwerkt tijdens de vakantie. Dit hoeft niet direct stressvol te zijn, zo blijkt na de recente lancering van de gratis iPhone app van conference call provider Powwownow. Hiermee kan iedereen namelijk gewoon op het strand of op een terrasje een conference call houden met de zaak. En dat is wel zo relaxt.

Conference calls starten met à©à©n vinger
Met de gratis Powwownow iPhone app kunnen mensen mobiele conference calls starten met à©à©n vinger. De demo legt precies uit hoe alles werkt. De app is de eerste in zijn soort. Hij plant conference calls in, nodigt deelnemers uit vanuit de contactlijst van de mobiel, stuurt herinneringen en bepaalt automatisch de locatie van de beller om het te kiezen nummer aan te passen vanuit elke plek ter wereld. De makkelijke interface en handige functies passen perfect bij een zorgeloze vakantie.

Over Powwownow
Powwownow is in 2004 als bedrijf gestart met als doel klanten voordelige conference call faciliteiten te bieden onder het motto à¢â‚¬Å“geen contract, geen reservering en geen bijkomende kostenà¢â‚¬. Klanten hoeven een conference call niet vooraf te boeken en ontvangen nooit een rekening van Powwownow. Zij betalen uitsluitend hun eigen gesprekskosten en deze verschijnen op de normale telefoonrekening. Powwownow is de snelst groeiende Europese conference call provider en is actief in de 14 belangrijkste Europese landen à©n in de Verenigde Staten.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Louise Rowlands via +44 (0) 20 799 011 65 of [email protected]