Groningen: drugsdeal leidt tot inbeslagname van harddrugsDe politie heeft donderdagmiddag op de Klaprooslaan een 31-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden voor de Opiumwet. Politieagenten zagen dat de dakloze man op de Zaagmuldersweg in een personenauto stapte. De dienders hadden het vermoeden dat vanuit de auto gedeald werd. De auto bleek even later te zijn verdwenen. Wel zagen de agenten de 31-jarige op de Klaprooslaan op een fiets zitten.

De man werd gecontroleerd en bleek in het bezit te zijn van twee bolletjes heroïne. Tijdens het verhoor op het politiebureau werd de verdachte op zijn mobiele telefoon gebeld. De dakloze man nam de telefoon op met een andere naam dan hij aan de politie had opgegeven. Al snel constateerden de agenten dat de verdachte een valse naam had opgegeven. Na verhoor werd hij in vrijheid gesteld. De politie wist het kenteken van de betrokken personenauto te noteren. In overleg met justitie werd besloten om de tenaamgestelde van de auto in zijn woning aan te houden. De 53-jarige verdachte werd in de avonduren in zijn woning aan de Meerpaal ingerekend op grond van de Opiumwet.

In het pand trof de politie drie bollen op heroïne gelijkende stof aan. In totaal bleek het om ruim 110 gram harddrugs te gaan. Ook trof de politie twee grammenwegers en twee mobiele telefoons aan. Alle goederen werden inbeslaggenomen. De Stadjer werd ingesloten op het politiebureau. De politie stelt een nader onderzoek in.

Bron: Politie GroningenComments are closed.
%d bloggers liken dit: