(Persbericht) Oegstgeest, 26 augustus 2010

Vanaf nu is het mogelijk online je teksten te laten corrigeren via het nieuwe tekstbureau gummun.nl. Deze internetonderneming is opgericht door Colinda Heemstra en Leontine Garcia.

à¢â‚¬Å“Met een eeuwige drang tot het verbeteren en herschrijven van teksten zagen wij een unieke kans onze ervaring en talenten op een hele toegankelijk manier via het internet aan te bieden. Geen omslachtige offerteaanvraag maar ´service on demand‘˜. Onze kracht is originaliteit, kwaliteit en snelheid.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Dat is waar gummun.nl voor staat. Schrijf je tekst, verstuur via de site en ontvang binnen 4 uur een gecorrigeerde versie retour. Super simpel. Een team van professionals staat te popelen om vanaf hun iPad alle binnenkomende teksten aan een zeer kritische blik te onderwerpen. Alle fouten en zinsconstructies, die de spellingchecker er nooit uithaalt, worden nauwkeurig gecorrigeerdà¢â‚¬.

à¢â‚¬Å“We zien om ons heen hoeveel mensen toch onzeker zijn over hun schrijven maar dat nooit aan een traditioneel bureau zullen voorleggen. Op een eenvoudige, snelle manier werpt een ervaren tekstschrijver een kritische blik op jouw teksten.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Dankzij internet zijn we inmiddels gewend dat alles in een oogwenk binnen handbereik is. Van reizen tot restaurants. Alle informatie uit onze samenleving is online te verkrijgen. Voor ons was het logisch dat er een online dienst voor teksten moest komen. Of het nu een nieuwsbrief of een mailing is die vandaag nog foutloos de deur uitmoet. Of een sollicitatiebrief waarbij je nog net even snel de puntjes op de i wilt laten zetten‘˜.

à¢â‚¬Å“Binnenkort willen we onze service zelfs uitbreiden met een iPhone applicatie, zodat iedereen altijd z‘˜n teksten met ons kan delenà¢â‚¬ aldus beide enthousiaste internetonderneemsters.

Goed geschreven wordt goed gelezen!
====================================================

Voor meer informatie: Colinda Heemstra (06 27025197) of Leontine Garcia (06 54652187)
www.gummun.nl / [email protected]

Dit is een origineel persbericht

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular