Tijdloos, evenwichtig design voor sfeer, behaaglijkheid en mà©à©r

Haardkachel Jena van Hase - Nu al een nieuwe designklassieker

Koude winterdagen en frisse zomeravonden worden behaaglijk en gezellig met een Jena haardkachel. Deze nieuwe kachel van fabrikant Hase biedt meer dan een tijdloos design en instant warmte en geborgenheid. In het bovenste vak kunnen gerechten en dranken warm gehouden worden. Met de optioneel verkrijgbare bakladedeur wordt dit vak getransformeerd tot een goed werkende oven voor het bakken van de heerlijkste gerechten. Ook heel praktisch: onder de verbrandingskamer is ruimte voor het opbergen van de houtvoorraad. Zo biedt Jena meer dan sfeer en behaaglijkheid in de woning.

Jena heeft een tijdloos, evenwichtig design en heeft alles in zich om een nieuwe designklassieker te worden. De kachel past harmonieus in verschillende woonstijlen. Met een keuze uit verschillende materialen en kleuren biedt Jena altijd een uitvoering met een sfeer naar wens. De uitvoering in speksteen is heel bijzonder dankzij de fluweelzachte, gladde oppervlakken en de zacht afgeronde kanten. Dankzij de subtiele kleurnuances en structuren van dit natuurlijke materiaal heeft elke speksteenkachel een onmiskenbaar eigen karakter. Wie de voorkeur geeft aan de variant in keramiek, heeft de keuze uit dertien schitterende glazuurkleuren. Alle keramische tegels worden zorgvuldig vervaardigd in het eigen atelier van Hase en vallen op door de levendige oppervlakken en het spannende kleurenspel.

Schoon en eenvoudig te bedienen
De kachels van Hase overtuigen door de zorgvuldige afwerking, de hoge functionaliteit en het dito warmterendement in combinatie met de milieuvriendelijke eigenschappen. Jena is hiervan een stijlvol voorbeeld. Door middel van twee regelaars aan de zijkant van de kachel zijn de bovenste en de onderste luchttoevoer exact te regelen voor een vlammenspel naar wens. Een deel van de luchtstroom wordt langs het raam van de verbrandingskamer gevoerd. Dit biedt als belangrijk voordeel dat het raam schoon en helder blijft. Ook het verwijderen van de verbrandingsas is uiterst eenvoudig. De lichte asbak kan met een deksel worden afgesloten en met à©à©n hand gemakkelijk en zonder knoeien worden geleegd.

Rendement en duurzaamheid
Een Hase-kachel kenmerkt zich door een compromisloze keuze voor kwaliteit en rendement. Zo zorgt de dubbelwandige staalconstructie voor een gelijkmatige warmteafgifte. De thermoplaten aan de binnenkant van de kachel zijn in eigen huis geproduceerd en onderscheiden zich door een bijzondere duurzaamheid. Die hoge kwaliteit vertaalt zich in de garantie. Hase biedt vijf jaar werkingsgarantie, tien jaar bijkoopgarantie voor de keramische delen van de kachel en ook een langlopende bijkoopgarantie voor onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

De haardkachel Jena is 115,5 cm hoog, 54 cm breed en 49,5 cm diep. Hij weegt 204 kg in de keramische en 248 kg in de speksteenuitvoering. Met een warmtevermogen van 3 tot 6,5 kW is de Jena ideaal voor ruimten met een gemiddelde warmtebehoefte.

Over Hase
Hase staat al dertig jaar voor merkkachels van onderscheidende kwaliteit. In het atelier in Trier te Duitsland werken tweehonderd medewerkers met passie en oog voor detail aan innovatieve haardkachels die van vuur een belevenis maken. Elke Hase-kachel zit bomvol liefde en knowhow. Met een ruime keuze aan modellen en uitvoeringen biedt Hase voor elke wens en woonstijl een passende oplossing. Hase sluit bij ontwerp, materiaalkeuze en afwerking geen enkel compromis. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen en volgens de modernste ontwikkeling- en productiemethodes. Het volledige productieproces van het ontwerp tot aan de eindcontrole vindt plaats in eigen huis, waarmee een constante hoge kwaliteit is garandeerd. De haardkachels van Hase scheppen niet alleen een behaaglijke sfeer, ze voldoen ook aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door Rob Hulsman, telefonisch bereikbaar via 06 41 621 813 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, die via 033 245 00 70 bereikbaar is.

20 oktober 2009

Foto´s in hoge resolutie zijn te down loaden vanaf onze website. Ga naar www.presstige.nl, klik daarna op ´perskamer´ en vervolgens op ´Hase´.

Website: http://www.hase-kachels.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular