Opalion Ultiem vakmanschap van en voor kieskeurige perfectionisten
Handgemaakte toiletzitting van exclusief hout

Voor wie geen enkel compromis wil sluiten wanneer het gaat om exclusiviteit en vakmanschap, maken de ambachtslieden van de Deense fabrikant Pressalit de toiletzitting Opalion. Opalion is een staaltje ambachtelijk vakmanschap in houtbewerking. Elke zitting is uniek en aan zelfs de kleinste details is urenlang tijd besteed voor een perfecte afwerking. Daarmee is Opalion met recht een ambachtelijk kunstwerk van en voor kieskeurige perfectionisten. Even bijzonder als de edelsteen waarnaar hij vernoemd is.

Hout op z´n mooist
Met Opalion bereikt Pressalit een nieuwe mijlpaal in kwaliteit, design en vakmanschap. Het hout waarvan de zitting gemaakt wordt, is met zorg geselecteerd op structuur, tekening en kleur. Daardoor heeft elke Opalion-zitting een unieke uitstraling. Bovendien wordt het hout met precisie en geduld bewerkt, voor een satijnglad resultaat. De zitting is verkrijgbaar in de houtsoorten walnoot, kersen en eiken.

Design en techniek
Het design van Opalion is elegant en stijlvol met vloeiend afgeronde kanten. Bijzonder is het ´wrap-over´-effect; aan de achterzijde omhult het deksel de zitting voor een harmonisch totaalbeeld. Met Opalion biedt Pressalit voor het eerst een houten zitting met soft close en lift-off, zodat ambachtelijke kwaliteit en moderne functionaliteit hand in hand gaan. Soft close is een dempingtechniek waardoor de zitting vertraagd en fluisterstil sluit. Dankzij lift-off is de zitting in zijn geheel eenvoudig van de toiletpot te verwijderen voor optimaal schoonmaakgemak.

De zitting Opalion is met recht de meest compromisloze zitting uit de rijke geschiedenis van Pressalit. Een klasse apart voor liefhebbers van exclusief vakmanschap en klasse. De adviesprijs van Opalion is 2.985 euro (incl. BTW).

www.pressalit.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door Anja Zandvliet van Wijnbeek Sanitair B.V., telefonisch bereikbaar via 0251 361010 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 2450070.

Uitgeest, 29 juni 2009

Ga voor foto´s in hoge resolutie naar www.presstige.nl, klik rechts bovenaan op Perskamer en dan op Wijnbeek Sanitair / Pressalit. U ziet daar en het persbericht en daarboven het Fotoarchief, alwaar zich een vijftal Opalion foto´s bevinden om te down loaden.